Szállás

Szállásfoglalás ingyenes fesztivál shuttle busszal a Bohém Webáruházban (a link új ablakban nyílik meg). Szállás már 6.500 Ft/fő/éj-től! Bővebb információ az ajánlott hotelekről alább...

HOTEL: több városközponti szállodával vagyunk kapcsolatban. Folyamatosan újabbak kerülhetnek a partnereink közé, alább az aktuális listát találod. Ha a Bohém Webáruházban foglalod le a szállásodat, a szálláshoz ingyen shuttle busz szolgáltatást nyújtunk, vagyis a városközpontból a délelőtt 10 és hajnali 2 között folyamatosan közlekedő fesztiválbuszokkal tudsz eljutni a Domb Beachhez és vissza. Ha külön foglalsz a hotelekben, a shuttle karszalagot is külön kell megvenned!

Sport Hotel (nem érinti a fesztiválbusz útvonala)
Hotel Aranyhomok

Four Points by Sheraton
Hotel Három Gúnár


SPORT HOTEL (foglalás itt)
A szálloda az Izsáki úton található, a belső udvaron parkolóval. Ingyenes wifi, televízió a szobákban. A jutányos árú kis- és nagy lakosztályokban konyha, étkező is található, társaságoknak, családoknak ideális. A szállodát nem érinti a fesztivál shuttle busz útvonala, egyénileg kell eljutni a JAZZFŐVÁROS fesztivál helyszínére, ami autóval 2-3 percre, gyalog kb. 20 perces sétára van.


   

ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTEL**** (foglalás itt)
A szálloda a város főterén található, így minden látványosságot 1-2 perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad, a nagyobb (Superior) szobákból pedig pazar kilátás kilátás nyílik a főtérre. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-40 perces sétára van).


   

FOUR POINTS BY SHERATON KECSKEMÉT HOTEL ÉS KONFERENCIAKÖZPONT**** (foglalás itt)
A szálloda a főtértől kb. 20 perces sétára található. Nyugalom, kényelem, kiváló wellness-részleg. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 20 perces sétára van).


    

HOTEL HÁROM GÚNÁR**** (foglalás itt)
A szálloda a város központjában (de nem közvetlenül a főtéren)  található, így minden látványosságot néhány perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-40 perces sétára van).