FESZTIVÁLOZZ INGYEN!

Többféleképpen is bejuthatsz ingyen a JAZZFŐVÁROS fesztiválra, örömmel várunk. Alább a módszerek:

1. 14 éven aluliaknak felnőtt kísérettel ingyenes a belépés!
Ha 14 éven aluli vagy, bejöhetsz ingyen, de csak felnőtt kísérettel. Fehér karszalagot fogsz kapni, amire rá kell írni a kísérőd nevét és mobilszámát!

2. Gyere önkéntesnek, segíts a fesztiválon!
Napi 3-6 óra munka segítés fejében végig ott lehetsz a fesztiválon ingyen. Korra, nemre való tekintet nélkül (pontosabban elvárás, hogy legyél 14 éven felüli). Ha középiskolás vagy akkor a közösségi szolgálatodba beszámít a munkád! De felnőtteket is várunk! Jelentkezéshez töltd ki ezt a kérdőívet!

3. Vegyél részt a JAZZFŐVÁROS futáson!
A JAZZFŐVÁROS futáson résztvevők célbaéréskor az aznapi (2018. augusztus 4., szombat) programokra érvényes ingyenes karszalagot kapnak, sőt, fesztiválpólót is, abban tehetik meg a távot (mindenki által teljesíthető 2,3 km). Futás indul aug. 4-én 11.30-kor, nevezni 11 óráig lehet a Dombnál.

4. Ingyenes swingtáncparty augusztus 2-án, csütörtökön este!
A fesztivál nulladik napján, augusztus 2-án fél 7-től jöhetsz be ingyen. Ha csak arra a napra jössz, kék karszalagot fogsz kapni. 19 órakor swingtánctanítás lesz kezdőknek (a Pepita Swing vezetőjével, Bulyáki Ákossal), 20-22 óra között élőzene (Bohém Trió), majd 22-23 óra között gépzene (DJ: Bulyáki Ákos). Helyszín a Strandszínpad, enni-innivalóról a Csúszda büfé gondoskodik. Neked csak jönnöd kell (az 1. és 2. kapun is bejöhetsz) és élvezned az estét! Ingyen.

5. Majdnem ingyenes záró brunch augusztus 5-én, vasárnap délelőtt!
Majdnem ingyenes, mert ha bérleted van (narancssárga, vagy fehér karszalag), akkor bejöhetsz ingyen, ha napijegyed van (zöld és piros karszalag), vagy még az sem, akkor 1200 Ft-os strandbelépőt kell váltanod (ez esetben csak az 1. kapunál tudsz bejönni)! Viszont cserébe a program végeztével maradhatsz fürdeni akár estig (amúgy 10-11 között swingtáncóra, 11-13 óra között a német-francia-angol Echoes of New Orleans nevű zenekar játszik). Helyszín a Strandszínpad, enni-innivalóról a Csúszda büfé gondoskodik.